Dodik radi i vikendima: Danas u Istočnom Sarajevu, sutra u Foči

16.10.2023., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Milorad Dodik obratio se medijima nakon sto je napustio zgradu Tuzilastva BiH. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će na Palama prisustvovati svečanom otvaranju sjedišta Asocijacije “Stvaraoci Republike Srpske” i “Toplana-INS” u Istočnom Novom Sarajevu.

Otvaranje sjedišta Asocijacije “Stvaraoci Republike Srpske” zakazano je za 12.00 časova u renoviranom Malom domu na Palama, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike.

Nakon svečanog otvaranja, Dodik će razgovarati sa članovima Asocijacije, a predviđene su i izjave za novinare.

Dodik će u Istočnom Novom Sarajevu u 14.30 časova prisustvovati svečanom otvaranju “Toplana-INS” u Ulici Karađorđeva 8. Nakon svečanog otvaranja predviđene su izjave za novinare.

Predsjednik Srpske sutra će u 8.30 časova prisustvovati dočeku NJegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija u Hramu Svetog Save u Foči, prenosi “Srna”.

Dodik će u 9.00 časova prisustvovati osveštanju Zavjetnog Svetosavskog hrama u Foči, najveće crkvene građevine u Republici Srpskoj, BiH i šire, navodi se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79