Dodik: Zahvaljujem se Jeleni Trivić što je razbila opoziciju

Dodik: Zahvaljujem se Jeleni Trivić što je razbila opoziciju


 

Predsjednik entiteta RS-a i SNSD-a Milorad Dodik je kazao kako se po prvi put mora javno zahvaliti Jeleni Trivić za razbijanje PDP-a i opozicije u RS-u.

Na početku se osvrnuo na to da će i Trivić prisustvovati mitingu koje organizuje predsjednik Srbije Aleksandar Vučić 26. maja kazavši da svako ima pravo da govori šta hoće.

“Neka svi govore šta hoće pa i gubitnici, nikakav problem ne vidim u tome. Ona je irelevantna politička figura i ako je neko htio da pomogne meni ili SNSD-u trebalo je da joj sugerira ovakav put”, kazao je Dodik o Trivić.

Dodao je da je Trivić pocijepala PDP i sve što radi je razbijanje opozicije i kazao da se mora zahvaliti na tome.

“Zahvaljujem se Jeleni Trivić što je razbila opozicioni blok i što je razbila PDP da ne budu ono što jesu. Niko od vidljivih članova SNSD nije otišao, ako neko hoće da ode neka ide, to je gubitnička strana nama će pomoći da se riješimo balasta”, istakao je Dodik.

Dodao je da niko u RS-u Trivić ne vidi kao ozbiljnu snagu, te da je jedino što ina ima špekulacija da je neko iz Srbije podržava.

“To je njena jedina snaga taj blef. Blef da je neko iz Srbije podržava, za takvu političku spodobu nema ništa drugo”, zaključio je Dodik.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija