Drama ispred Vlade Republike Srpske: Muškarac lišen slobode zbog napada na predsjednika Vlade

Drama ispred Vlade Republike Srpske: Muškarac lišen slobode zbog napada na predsjednika Vlade


Policijski službenici MUP-a Republike Srpske lišili su slobode lice B.R. jer je ispred Administrativnog centra Vlade Republike Srpske verbalno napalo predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

Mediji bliski SNSD-u pišu da je lišen slobode Prijedorčanin Borislav R.

On se Viškoviću predstavio kao bivši borac VRS, te je predsjednika Vlade verbalno napao, vrijeđao ga i prijetio mu.

Borislav Radovanović

Kako se saznaje, Borislav Radovanović je bivši policijski inspektor iz Prijedora, a u sukob sa zakonom dolazio je i ranije. Krajem septembra 2016. godine lišen je slobode nakon upada u kancelariju Dalibora Ivanića, nekadašnjeg načelnika tadašnjeg Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

“On je bez najave nasilno ušao u kancelariju načelnika CJB Prijedor, te ga grubo vrijeđao, prijetio da će ga ubiti, a u daljem napadu je spriječen intervencijom prisutnog policijskog službenika”, rečeno je tada iz prijedorske policije.

Dvije godine kasnije, u septembru 2018, Radovanović je ponovo lišen slobode. On se tada, kako su objavile “Nezavisne novine”, pojavio na poslu u Policijskoj stanici Prijedor, iako je u maju 2017. godine udaljen sa posla jer narušava ugled Ministarstva.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija