Drama u Bihaću: Pored dječijeg igrališta pucali na lokalnog dilera

Drama u Bihaću: Pored dječijeg igrališta pucali na lokalnog dilera


Policijska stanica Bihać 24.4.2023. godine je zaprimila poziv da je došlo do upotrebe vatrenog oružja na igralištu u bihaćkom naselju Ozmice 1. Policijska patrola je odmah nakon poziva došla na mjesto događaja i obavila uviđaj.

Mještane bihaćkog naselja Ozimica 1 probudio je zvuk pucnjeva iz pištolja. Kako su nam potvrdili svjedoci, ispaljeno je čak osam hitaca piše Crna-Hronika.

Kako doznaje portal Crna-Hronika, mještali ali i bihaćka policija zna da u tom naselju žili lokalni diler koji je glavni akter ovakvih slučajeva.

“Čak tri visokopozicionirana službenika MUP-a USK žive u ovoj zgradi gdje se sve desilo. Moram napomenuti da je igralište svega nekoliko metara pored mjesta vatrenog obračuna” – počinje svoju ispovijest ogorčeni mještanin bihaćnog naselja Ozmice 1 za portal Crna-Hronika.

“Treba napomenuti da se nemili događaj desio u najnaseljenijem kvartu u gradu Bihaću u neposrednoj blizini diječijeg igrališta, gro stambenih zgrada, stanova te parkiranih vozila.

Također vas molim da uputite pismeni dopis (upit) prema KMUP USK-a a naročito na ruke komandiru uniformisane policije i reonskom glavnom policajcu inspektoru Enesu Salkiću koliko u zadnjih godina ima samo od strane građana prijava kako imenom tako i anonimnih vezanih za uznemiravanje javnog reda i mira a kamoli ovakih opasnih suptilnijih stvari.

Takođe oni znaju da u navedenoj četvrti živi i “radi” svima poznati narko diler za kojeg odlično znaju a ne rade ništa. Strahujemo za svoju sigurnost i svojih najmilij te imovine, molimo da ažurno uputite i obznanite jer ovoga je i previše u ovako malom gradu gdje se zataškavaju mnoge stvari i iz mupa. ” – izjavio je ogorčeni mještanin bihaćnog naselja Ozmice 1 za portal Crna-Hronika.

Iz MUP-a USK su kratko objavili: Svađa, galama i drsko ponašanje “,„Izazivanje osjećaja ugroženosti drugog lica prijetnjom da će napasti na njegov život ili tijelo“,„Naročito drskim ponašanjem, kao i vrijeđanjem i omalovažavanjem, te ne postupanjem po naređenju policijskog službenika“,„Vika,galama i drsko ponašanje,nepoštivanje po naredbi OSL-a,izazivanje osjećaja ugroženosti drugog lica da će napasti na život i tijelo“.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija