Drama u Jajcu: “Muškarac ukrao Golfa, putnica morala iskočila iz automobila u pokretu”

Foto: Jajceonline

Prava drama dogodila se danas oko 16 sati u Jajcu gdje je muškarac koji je od ranije poznat policijskim strukturama u BiH, ukrao putnički automobil marke VW model Golf sa putnicom u njemu.

Kako saznaje portal Crna-Hronika muškarac je ukrao putnički automobil VW Golf koji je bio otključan iz razloga što je u njemu već sjedila ženska osoba, dok je vozačica izašla da na kratko kupi određene artikle.

Muškarac je to iskoristio, i ukrao automobil.

Kada je ušao u automobil rekao je “Akobogda bit će sve dobro” i krenuo. Iz automobila u pokretu u zadnji čaš spasila se ženska osoba koja je morala iskočiti iz navedenog vozila. Na sreću, ženska osoba ga nije pokušala zaustaviti nego je odmah iskočila iz automobila. Putnica je pretrpjela šok i lakše tjelesne povrede.

Tu drama ne prestaje.

Na ulazu u grad Jajce, na Titovom- Plavom mostu dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovalo isto vozilo marke VW Golf i VW Tiguan. Otmičar je izazvao direktan sudar sa drugim automobilom.

Ograda na ovom mostu zaustavila je džip “VW TIGUAN” koji se kretao prema tunelu u Pijavicama i samom centru grad.

Pripadnici Policijske uprave Jajce trenutno su na terenu, provodeći detaljnu istragu i prikupljajući informacije o ovom događaju. Na lice mjesta izašli su i pripadnici Hitne pomoći.

Portal Crna-Hronika saznaje da se radi o muškarcu koji je od ranije poznat policijskih organima reda i mira a nastanjen je na lokalitetu Bareva kod Jajca.

Uskoro više informacija.

Pogledajte slika sa mjesta nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79