Drama u Trogiru: Policija traži pomahnitalog kolegu. S motora pucao u muškarca koji je bio u autu

Drama u Trogiru: Policija traži pomahnitalog kolegu. S motora pucao u muškarca koji je bio u autu


Kako doznajemo, muškarci su se posvađali. Čulo se nekoliko pucnjeva. Muškarac s motora pucao je u muškarca koji je sjedio u autu sa spuštenim prozorom. Napadač je pobjegao, policija ga lovi

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se sumnjiči za pokušaj ubojstva u Trogiru. Radi se o bivšem policajcu i obiteljskom nasilniku koji je s motora upucao muškarca u autu i pobjegao na motoru.

Kako doznajemo, radi se o umirovljenom policajcu Branku Mamiću (55) koji je nedavno izašao iz istražnog zatvora gdje je proveo više od mjesec dana nakon što je u 1. mjesecu ove godine bio priveden i zatvoren zbog obiteljskog nasilja.

U podne u Trogiru upucan je J.M. (32). Policija traga za napadačem.

Bjegunac je na motoru te je naoružan.

Kako doznajemo, radi se o umirovljenom policajcu Branku Mamiću (55) koji je nedavno izašao iz istražnog zatvora gdje je proveo više od mjesec dana nakon što je u 1 mjesecu ove godine bio priveden i zatvoren zbog obiteljskog nasilja.

Tada je prijetio svojoj supruzi i kćerki. Suprugu je i fizički napao lakše je ozlijedivši. Navodno je tada ispalio hitac iz pištolja kojeg je legalno posjedovao. Nije poznato je li sad iz istog oružja pucao i prema mladom muškarcu te to tek treba utvrditi daljnja istraga.

napadač je bivši policajac koji je muškarcu pucao u glavu. Policija mu zna identitet i sve raspoložive snage su na terenu. Neslužbeno se doznaje kako je napadač ranije privođen zbog obiteljskog nasilja i nesuglasica sa suprugom.

Dobili smo fotografiju s mjesta zločina. Kako nam je ispričao čitatelj, snimljena je desetak minuta nakon incidenta. Stanje propucanog muškarca još nije poznato.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarci su se prvo verbalno posvađali. Čulo se nekoliko pucnjeva. Čovjek na motoru pucao je u muškarca koji je sjedio u automobilu sa spuštenim prozorom. Napadač je odmah pobjegao, promatrači su zvali policiju i Hitnu koja je propucanog muškarca odvela u bolnicu. Dio policajaca krenuo je za napadače, drugi dio ostao je na očevidu.

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se sumnjiči za pokušaj ubojstva u Trogiru. Navodno se radi o bivšem policajcu i obiteljskom nasilniku koji je s motora upucao muškarca u autu i pobjegao na motoru.

– U ovom trenutku raspolažemo s informacijama da osoba koristi osobna vozila i to automobil marke BMW X5, crne boje registarske oznake ST8124K i motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z.

Pozivamo građane ako imaju saznanja o osobi s fotografije ili znaju gdje se on nalazi ili ako su vidjeli naprijed navedena vozila da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, pozivamo građane da se ne približavaju osobi ako ga uoče, nego da odmah pozovu policiju – javlja policija.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija