Dramatičan bijeg pacijenta iz Psihijatrijske bolnice u Hrvatskoj – Skok s trajekta u more!

Dramatičan bijeg pacijenta iz Psihijatrijske bolnice u Hrvatskoj – Skok s trajekta u more!


Jadrolinijin trajekt koji je plovio između Preka i Zadra postao je poprište dramatičnog događaja danas oko 15 sati. Pacijent koji je pobjegao iz Psihijatrijske bolnice Ugljan iznenada je skočio u more nakon što je prethodno šokirao prisutne putnike skakanjem po brodu.

Prema informacijama iz PU zadarske, riječ je o muškarcu rođenom 2003. godine, a kojeg su naznačili kao pacijenta iz Psihijatrijske bolnice Ugljan. Uspio je pobjeći iz bolnice te se ukrcao na trajekt u Preku. No, situacija je postala zastrašujuća kada je na trajektu počeo skakati bez odjeće, šireći paniku među putnicima.

Putnici su bili u šoku zbog ponašanja mladića. Radnici Lučke kapetanije reagirali su brzo i odmah krenuli u akciju kako bi izvukli pacijenta iz mora i osigurali njegovu sigurnost. Nakon što su ga pronašli i doveli na brod, pacijenta je preuzela Pomorska policija.

Srećom, pacijent nije zadobio fizičke ozljede tokom incidenta, a nakon pregleda potvrđeno je da je u relativno dobrom stanju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija