Dramatičan bijeg pacijenta iz Psihijatrijske bolnice u Hrvatskoj – Skok s trajekta u more!

Jadrolinijin trajekt koji je plovio između Preka i Zadra postao je poprište dramatičnog događaja danas oko 15 sati. Pacijent koji je pobjegao iz Psihijatrijske bolnice Ugljan iznenada je skočio u more nakon što je prethodno šokirao prisutne putnike skakanjem po brodu.

Prema informacijama iz PU zadarske, riječ je o muškarcu rođenom 2003. godine, a kojeg su naznačili kao pacijenta iz Psihijatrijske bolnice Ugljan. Uspio je pobjeći iz bolnice te se ukrcao na trajekt u Preku. No, situacija je postala zastrašujuća kada je na trajektu počeo skakati bez odjeće, šireći paniku među putnicima.

Putnici su bili u šoku zbog ponašanja mladića. Radnici Lučke kapetanije reagirali su brzo i odmah krenuli u akciju kako bi izvukli pacijenta iz mora i osigurali njegovu sigurnost. Nakon što su ga pronašli i doveli na brod, pacijenta je preuzela Pomorska policija.

Srećom, pacijent nije zadobio fizičke ozljede tokom incidenta, a nakon pregleda potvrđeno je da je u relativno dobrom stanju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79