Droga koja ovisnike pretvara u zombije stigla u Europu

Nevidljivi ubica je stigao na europske ulice, a njegova smrtonosna prisutnost već je odnijela živote u Hrvatskoj. Radi se o Fentanilu, izuzetno snažnom opijatu koji je čak i do 100 puta jači od morfija i do 50 puta jači od heroina. Ova iznimna snaga čini ga opasnim čak i u najmanjim količinama.

Fentanil se najčešće nalazi u obliku praška ili tableta. Čak i izuzetno male doze, poput dva do tri miligrama, mogu izazvati ovisnost i smrt. Ovisnike pretvara u “zombije”, što dodatno povećava opasnost.

Fentanil je iznimno teško dozirati, a osobe koje ga kupuju na ilegalnom narko tržištu često nisu svjesne koliko je potentan. Kao rezultat toga, postoji visok rizik od predoziranja.

Uprkos svojoj opasnosti, Fentanil je relativno lako dostupan na crnom tržištu, uključujući i online prodaju putem dark weba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79