Drogiran i pijan napao vozača autobusa u Beogradu

Posljednjih godina, incidenti u gradskom prevozu postali su gotovo svakodnevna pojava. Nedavni slučaj na liniji javnog prevoza u Beogradu još jednom se istakao ovaj problem, podstičući pozive na rješavanje i povećanje sigurnosti u gradskom saobraćaju.

Kako je objavljeno na Instagram nalogu Serbialive_beograd, incident se dogodio kod Vukovog spomenika, oko 16:05 sati. Pijan i narkotiziran putnik ušao je u autobus i odmah započeo sa prijetnjama i verbalnim napadom na vozača. Situacija je eskalirala kada je putnik počeo da pljuje na vozača, da bi potom napustio vozilo na stanici kod Pravnog fakulteta.

Prema svjedočenju objavljenom na Instagramu, ovaj putnik nije nepoznat vozačima i putnicima na ovoj liniji, te je već više puta izazivao probleme i uznemiravao ljude.

“Ovo je već 4-5 put da viđam ovog muškarca i svaki put je uznemiravao vozača ili nekog od putnika“, navedeno je u objavi.

Ovakvi incidenti ne samo što remete mir i red u gradskom prevozu, već i ugrožavaju sigurnost putnika i osoblja. Pored toga, mogu prouzrokovati materijalnu štetu na vozilima i dodatne troškove za javne prevoznike.

U takvim situacijama, važno je da nadležne institucije preduzmu odgovarajuće mjere kako bi se osigurala bezbjednost i sigurnost svih putnika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79