Državljanin BiH pred sudom zbog razbijanja automobila bivše supruge

Danas je 42-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine stao pred sud u Feldkirhu zbog optužbi za razbijanje automobila novog partnera svoje bivše supruge.

Ovo nije prvi put da se ovaj muškarac našao pred sudom posljednjih par mjeseci zbog nasilnih djela. Navodno je razbijanje automobila novog partnera njegove bivše supruge posljednje u nizu incidenata.

Iako nema konkretnih dokaza da je njegova bivša supruga u vezi s novim partnerom, njegova ljubomora se čini nekontroliranom, kako je danas izjavljeno pred sudom.

Na pitanje sudije o razlozima za svoje postupke, optuženi je kratko odgovorio: “Ne, nisam razbio ničiji automobil.”

Iako postoje dokazi o slanju prijetećih SMS poruka, optuženi tvrdi da se ne sjeća tih događaja. Tužilac je sugerirao da je moguće da se optuženi ne sjeća zbog dugotrajnih problema s alkoholom.

Optuženi i bivša supruga imaju četvoro djece, ali je bivša supruga počela družiti se s njihovim 68-godišnjim zajedničkim poznanikom. Kada je optuženi primijetio njihovu prisnost u automobilu, navodno je izgubio kontrolu i razbio poznanikov automobil.

Poznanik tvrdi da poznaje optuženog već dvije godine te da je redovno dolazio u njihovu kuću, ali je posljednjih vremena postao nasilan kada bi se pijan pojavljivao i zvonio na vrata. Nakon što mu je automobil razbijen, odlučio je podnijeti tužbu. Očekuje se da će presuda biti izrečena u skorije vrijeme.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79