Dvije osobe iz BiH poginule u saobraćajnoj nesreći, zajednu su putovali kući

Dvije osobe iz BiH poginule u saobraćajnoj nesreći, zajednu su putovali kući


U sudaru dva automobila i kamiona u ponedjeljak na državnoj cesti D6 oko 14,45 sati u Okiću kod Vojnića, na mjestu događaja poginuli su vozač (58) i suvozač (56) automobila slovenskih registarskih oznaka, a dvoje putnika (65 i 19) iz tog vozila je teško povrijeđeno, dok je putnica (20) iz automobila austrijskih registarskih oznaka ima povrede opasne po život.

Kako saznaje 24sata, poginuli sudionici nesreće i povrijeđeni su s područja Cazina i Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini, a zajedno su putovali kućama u Bosnu s rada iz susjednih zemalja.

POGLEDAJ GALERIJU

Troje povrijeđenih oporavlja se u Općoj bolnici Karlovac, a ravnatelj bolnice dr. Ervin Jančić rekao je da je pacijentica (20) koja je u bolnicu zaprimljena s povredama opasnima po život uspješno operirana, te da je njeno stanje sada stabilno i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja, kao i 19-godišnjak koji je također bio podvrgnut operativnom zahvatu, dok je 65-godišnjak nakon pružene liječnike pomoći smješten na odjelu hirurgije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija