Dvojica Fočaka lišena slobode zbog nanošenja povreda sugrađaninu

Fočanska policija lišila je slobode lica čiji su inicijali I.S. i B.G, obojica iz Foče, koji su osumnjičeni da su tridesetsedmogodišnjem Fočaku R.M. nožem nanijeli ubodne rane po glavi i vratu, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

I.S. i B.G. su u jednom od lokala u Svetosavskoj ulici u Foči, juče oko 8.00 časova, fizički napali lice R.M. nanijevši mu povrede u predjelu glave i tijela, čime se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Povrijeđeni R.M. zadržan je na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Foča.

Istog dana, operativnim radom na terenu, policijski službenici su došli do saznanja da se pomenuta lica sumnjiče da su izvršila krivično djelo, pronašli ih i lišili slobode.

Obaviješten je dežurni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje i dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta je u toku, nakon čega slijedi podnošenje izvještaja, navodi se u saopštenju.

Nezvanično saznajemo da su lišeni slobode vlasnik i konobar lokala u kojem se incident i dogodio.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments