Elvedin Pezić otkrio: Otkud mi pare da idem na Vlašić sa porodicom

Elvedin Pezić, popularni influenser sa društvenih mreža i stručnjak iz vjerskih tema svakodnevno po svim društvenim mrežama širi objave kako o temi Islama, tako i privatne priče.

Na jednoj od takvih objava pravdao se kako ima novac da ide na odmor sa porodicom.

U nastavku donosimo objavu Pezića:

“Kažu: Otkud mu pare pa ide na Vlašić !

Pa ne kupujem duhan, ne pijem alkohol, ne idem u kladionice, ne slavim novu godinu, ne pečem janje za prvi maj, pa mi ostane para za Vlašića !

Što ti je nepismen insan. Njemu ne smeta što se milioni maraka dnevno daju za duhan, alkohol, u kladionice, za proslavu nove godine, ali eto smeta mu što mi koji ne bacamo pare u harame natočimo goriva pa odemo na Vlašić.

Moj sav trošak boravka na Vlašiću bio je gorivo koje sam nasuo da bih iz Sarajeva došao do Vlašića.

Kao što sirotinja ima da svaki dan kupi haram, tako i ja imam da jednom ili dva puta godišnje dođem na halal način sa porodicom na Vlašić !

(Ovo nije nikakvo pravdanje. Takve osoba ne zaslužuju da im se neko pravda. Ovo je pokušaj da se ljudi nauče da vode brigu o sebi i da poštuju tuđu privatnost.)”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79