Elvedin Sakić upalio prvi live na TikToku: Pratilo ga 18.000 osoba, zaradio preko 6.000 KM za 2h

Sakić je definitivno jedna od najvećih TikToku senzacija i možda jedan od najšeranijih autora i inspiracija za nevjerovatnu količinu mimova.

Njegovi duhoviti klipovi svakodnevno najsmijavaju stotine hiljada korisnika ove društvene mreže, a njegova kreativnost je postala magnet za smijeh i zabavu.

Nakon 212 humorističnih klipova koje je snimio za TikTok svi su se pitali kada će popularni “Real Madrid” upaliti live i odigrati prvi meč na ovoj društvenoj mreži. Ostali tiktokeri su se plašili njegovog uključivanja u live emitovanje zato što su znali da će Real Madrid biti prvi.

 

 

 

To je sinoć i dokazao. Upalio je live emitovanje koje je trajalo malo više od 2h. Za to vrijeme dobio je preko 700.000 coins-ova koje kada pretvorimo dobijemo preko 6.180 KM.

Zaradio za 2 h preko 6.000 KM

Sakić je oborio i bh. rekord po posjećenosti javljanju uživo, a pratilo ga je preko 18.000 osoba koji su komentarisali ali i slali coinsove kao znak podrške za ovu zeničku legendu.

Treba napomenuti da tokom svog live emitovanja, su se drugi tiktokeri pokušavali povezati s njim kako bi odigrali meč ali je to Sakić odbio. Mirzu Hatića, popularnog kriminalca iz Sarajeva odbio je čak dva puta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79