,,Fajront” u Lukavcu: Policija prekinula korona party sa Đanijem!

Kršenje epidemioloških mjera u vrijeme pandemije koronavorusa nastavljeno je Tuzlanskom kantonu, a veliku neodgovornost večeras su pokazali građani u Lukavcu gdje je održan koncert srbijanskog turbo folk pjevača Radiše Trajkovića Đanija, piše Crna Hronika.

Naime, u klubu Plaža jezera Modrac u Lukavcu večeras je organiziran koncert srbijanskog pjevača Radiše Trajkovića Đanija i Colloseum banda, a veliki broj građana zaputio se ka ovoj lokaciji.

Uz kršenje epidemioloških mjera, odnosno bez propisane distance i bez korištenja zaštitnih maski drastično veći broj od 100 osoba okupio se na ulazu u klub u kojem je već prekršena i mjera koja podrazumijeva maksimalno 50 ljudi u zatvorenom prostoru.

Građani Tuzlanskog kantona i večeras su pokazali svoju nesavjesnost u vrijeme dok se koronavirus razbuktava u svim dijelovima naše zemlje.

Nažalost, danas smo u BiH upisali rekordan broj novoinficiranih i to 716, ali to mnogo nije uznemirilo okupljene u Lukavcu.

Policijske patrole pojavile su se u navedenom objektu, te prekinule ovaj party.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79