Fatalna Saška (29) osuđena zbog tuče: Sve priznala i mora platiti 1.500 KM

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana “Fatalna Saška”, poznata po iznudi 15.000 maraka od katoličkog sveštenika zbog se×s afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 1.500 KM novčane kazne jer je u tuči ispred kafića “Dors” u Brodu povrijedila jednu osobu.

Kako je rečeno u sudu, izricanju presude prethodio je sporazum o priznanju krivice koji je optužena zaključila sa dobojskim Okružnim tužilaštvom.

– Tužilaštvo se saglasilo da se optuženoj za pomenuto krivično djelo tjelesna povreda iz člana 131. stav 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske izrekne kazna  od 1.500 KM – rekli su u Osnovnom sudu u Derventi.

Osim Kovačevićeve na istoj optužnici našao Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu s na teret stavljena krivična djela oduzimanje tuđe stvari i teška tjelesna povreda. Kako su nam rekli u Osnovnom sudu u Derventi, protiv njega se još uvijek vodi postupak.

Kovačevićeva i Cvijanović optuženi su za tuču ispred lokala “Dors” u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom nanio teške tjelesne povrede Goranu Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge Dajane, a koja je takođe tada napadnuta. Zajedno sa supružnicima Zečević tu su bili njihovi prijatelji Siniša R. i Ljubinka R. svi iz Broda.

Prema informacijama iz policije, bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala sa poznanicima kada se zaustavio automobil pežo.

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika sa jedne i Cvijanovića sa druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala da smiri situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio šajbnu na Zečevićevom automobilu ford.

Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucjene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno sa bivšim momkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala da izvuče 250 hiljada maraka, prijeteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti videosnimak njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom. Vasiljević je za ovo djelo dobojskom Osnovnom sudu osuđen na sedam mjeseci zatvora.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79