Fočak: Isplatio sam kredit od 7.800 KM, a radnik Unicredit banke je novac prisvojio sebi

Fočak: Isplatio sam kredit od 7.800 KM, a radnik Unicredit banke je novac prisvojio sebi


Policija u Foči je u ponedjeljak dobila prijavu od oštećenog lica da je 18. decembra prošle godine uplatio cjelokupan dug kredita od 7.800 KM, a da je taj iznos prisvojio radnik banke.

Iz Policijske uprave Foča su naveli da su 16. januara ove godine zaprimili prijavu od strane oštećenog lica da je dana 18. decembra prošle godine u “Unicredit” banci u Foči uplatilo cjeokupan dug kredita u iznosu od 7.800 KM, a da je naknadnom provjerom utvrdilo da je kredit aktivan, te da je navedenu zloupotrebu uradilo službeno lice navedene banke.

“O svemu obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji se izjasnio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog dijela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja“, piše u saopštenju.

Ovo nije jedini Fočak koji je prijavio sličan slučaj. Naime, on je optužio bankarku da mu je kredit ostavila aktivnim, a tvrdi da je otplatio cjelokupan dug kredita od 27.479 KM.

Fočak banci otplatio 27.480 KM kredita, bankarka mu ostavila kredit aktivnim



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija