Fočak je došao kući pijan i pretukao majku na ulaznim vratima

N. S. se, kako saznajemo, tereti da je u maju ove godine u svojoj roditeljskoj kući, u mjestu Pozderčići, opština Višegrad, vratima udario majku T. N.

Četrdesetsedmogodišnji Fočak N. S. je, nakon istrage koju je protiv njega vodilo Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, optužen za nasilje u porodici.

On se, kako saznajemo, tereti da je u maju ove godine u svojoj roditeljskoj kući, u mjestu Pozderčići, opština Višegrad, vratima udario majku T. N. piše Oslobođenje.

– Optuženi je primjenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet svoje majke N. T. On joj je po dolasku kući u alkoholisanom stanju od 1,07 g/kg, dok je ona sjedila na krevetu i držala mobilni telefon u rukama, prišao i rukom uhvatio za telefon koji je pao na pod i oštetio se, navodi se u optužnici.

Majka se potom sagela da uzme telefon sa poda, nakon čega ju je sin uhvatio rukom za vrat.

– Ona je uspjela da se oslobodi, te je počela da doziva supruga u pomoć. Kada je prišla vratima, optuženi ju je vratima udario u predjelu glave, usljed čega joj je nanio povrede, stoji u optužnici koju je potvrdio Osnovni sud u Višegradu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79