(FOTO) Haos na cestama širom BiH: Lančani sudari, sudari i izlijetanja sa ceste

Snijeg koji je pao širom naše zemlje donio je velike probleme danas u saobraćaju, pa su zabilježene i brojne saobraćajne nesreće.

Na lokalnom putu u općini Tešanj jutros je teško povrijeđena pješakinja, koja je potom hitno prevezena u zeničku bolnicu. U toj je nesreći i vozač “opel astre” zadobio neutvrđen stepen povreda. Također, policija ZDK je evidentirala i dvije saobraćajne nesreće koje su se desile na putu Žepče – Maglaj, a sudionici su prošli sa lakšim povredama.

Tri osobe su prevezene u KCUS nakon sudara dva automobila na putu Srednje – Čevljanovići, potvrđeno je za Faktor u MUP-u KS. Automobili su od siline udara izletjeli sa ceste. U sarajevskom MUP-u su nam još rekli da su u KS danas zabilježene brojne saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom.

Izlijetanja sa ceste u dva navrata bilo je i u Istočnom Sarajevu. U jednom slučaju taksi vozilo je završilo u grmlju pored ceste, u naselju Pavlovac u Lukavici, dok je u drugom slučaju kamionet završio pored ceste na boku. U naselju Pavlovac došlo je i do nimalo bezazlenog lančanog sudara na raskrsnici.

Nesvakidašnja situacija zabilježena je i na parkingu u Istočnom Sarajevu, gdje se desio lančani sudar nekoliko vozila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments