(FOTO) Jak vjetar prevrnuo kamion na magistralnom-putu

(FOTO) Jak vjetar prevrnuo kamion na magistralnom-putu


Jak vjetar povremeno formira snježne nanose na cestama na širem području: Posušja, Tomislavgrada, Glamoča, Bosanskog Grahova i Kupresa.

Ugaženog snijega na kolovozu ima i na ostalim putevima u višim predjelima središnje, jugozapadne i istočne Bosne, pa vozače na ovim dionicama pozivamo na maksimalno opreznu vožnju, naveli su iz BIHAMK-a u svom izvješću.

POGLEDAJ GALERIJU

Posebno su izdvojili cestovne pravce: Srednje-Olovo, Bugojno-Kupres-Livno, Bugojno-Novi Travnik, Livno-Glamoč-Mrkonjić Grad i Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje.

Iz BIHAMK-a upozoravaju građane da zbog sniježnih padalina za teretna vozila s prikolicom i šlepere obavezna je upotreba lanaca na putnim pravcima: Olovo-Kladanj, Trnovo-Dobro Polje i Mokro-Podromanija.

Zbog niskih temperatura moguća je i mjestimična poledica, posebno u planinskim predjelima, kao i na mostovima vijaduktima i prilazima tunelima, upozoravaju iz BIHAMK-a

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija