(FOTO) “Još traže tijela u ruševinama”: Svjedoci stravične eksplozije na pumpi u šoku zbog jezivih prizora

(FOTO) “Još traže tijela u ruševinama”: Svjedoci stravične eksplozije na pumpi u šoku zbog jezivih prizora


Još se ne zna koliko ima mrtvih, ali kažu da ljude traže pod ruševinama. Prizor je užasan, pumpa je sravljena sa zemljom a u velikoj mjeri je oštećena i kuća pored.

Ovim riječima svjedoci stravične eksplozije na pumpi “Nešković” u blizini graničnog prelaza Šepak, opisuju trenutke nakon snažne detonacije koja je odjeknula ovim malim mjestom.

Prema prvim informacijama, eksploziju je izazvala cijev na točilici za plin u koju je udario automobil.

(Uznemirujući video) Prizor koji ledi krv u venama: Kamere snimile stravičnu eksploziju pumpe

– Čuo sam na licu mjesta od jednog carinika da je neki čovjek automobilom udario u crijevo za plin i da je plin curio duže vrijeme. Ali su ljudi nastavili da toče gorivo i onda je došlo do eksplozije. Pumpa je sravnjena sa zemljom, a u velikoj mjeri je oštećena i kuća pored. Na licu mjesta su vatrogasci, policija i hitna pomoć iz Loznice. Ljude još traže u ruševinama – kaže sa lica mjesta jedan od očevidaca za “Blic”.

Prema njegovim riječima, nedaleko od pumpe vide se dva tijela koja nepomično leže na zemlji, ali tačna informacija o broju povrijeđenih i poginulih još nije poznata. Potvrđeno je da je u eksploziji nastradala jedna osoba.

Na licu mjesta trenutno se nalazi veliki broj vatrogasaca, policajaca ali i doktora iz službe Hitne pomoći. Zbog straha da bi mogla uslijediti još neka eksplozija, čitav kraj je blokiran, a građanima je zabranjen prilaz.

NAJMANJE JEDNA OSOBA POGINULA U zvorničku bolnicu povrijeđeni stižu IZ MINUTA U MINUT

Najmanje sedmoro povrijeđeno

Direktor bolnice Zvornik Ivan Popović rekao je za “Srpskainfo” da je do sada najmanje sedam ili osam osoba povrijeđeno.

– Na licu mjesta se nalaze tri naša sanitetska vozila, kao i santitetska vozila Hitne pomoći. Na mjesto eksplozija došle su i ekipe Hitne pomoći iz Loznice, ali i iz Bijeljine. Svaki minut nam stižu povrijeđeni – rekao je Popović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija