(FOTO) Nesreća na Grbavici: Poštar zaboravio dići ručnu kočnicu, automobil završio u kući

(FOTO) Nesreća na Grbavici: Poštar zaboravio dići ručnu kočnicu, automobil završio u kući


Tokom današnjeg dana dogodila se neobična nezgoda u sarajevskom naselju Grbavica u kojoj je učestvovalo jedno službeno vozilo JP BH Pošt. Kako saznaje portal Crna-Hronika u ovoj nesreći nije niko povrijeđen a na vozilu je pričinjena materijalna šteta.

Nezvanično, vozač/poštar navedene kompanije zaboravio je podići ručnu kočnicu. Automobil se sam “otisnuo” i uradio u porodičnu kuću. Na slikama možemo vidjeti da se na vozilu aktivirao i airbag.

“Kad naručite brzu poštu a dođe vam “Prebrza pošta” pa se auto sam otisne niz ulicu, pa u zid😔 S obzirom na to da su se i airbagovi aktivirali šteta će biti pogolema.

Srećom u tom trenutku nije naišao nijedan auto inače veoma frekventnom ulicom, nije naišlo nijedno dijete iz obližnjeg vrtića a nije udario ni u jedan od 10-tak parkiranih automobila kod autoelektričara preko puta.

Pretpostavljam da je auto kasko osiguran tako da je vozač, suma sumarum, imao dosta sreće. Pretpostavljam da će u budućnosti biti malo oprezniji, jer, i kad je ravno nije nikad toliko ravno da ne treba povući ručnu👍” – izjavio je Sarajlija.

POGLEDAJ GALERIJU


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija