(FOTO) Nesreća u Tuzli: Prevrnut džip Toyota na cesti

(FOTO) Nesreća u Tuzli: Prevrnut džip Toyota na cesti


U Tuzli se oko 16:20 sati desila saobraćajna nesreća, potvrđeno je za portal “Avaza” iz Operativnog centra MUP-a TK.

Kako navode, u nesreći je učestvovalo jedno vozilo, koje se prevrnulo.

Uviđaj je u toku, a još nema informacija o eventualnim povrijeđenim osobama.

Ova nesreća je prouzrokovala velike gužve u Tuzli.

Avaza" iz Operativnog centra MUP-a TK. Kako navode, u nesreći je učestvovalo jedno vozilo, koje se prevrnulo. Uviđaj je u toku, a još nema informacija o eventualnim povrijeđenim osobama. Ova nesreća je prouzrokovala velike gužve u Tuzli. [gallery ids="569961,569960,569959,"] Vremenski uslovi su povoljni, ali i pored toga molimo vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da obavezno drže odstojanje između vozila. Prije polaska na put informišite se o trenutnom stanju na putevima i graničnim prelazima, kako bi izbjegli dodatna zadržavanja u kolonama. Zbog učestalih odrona kamenja na kolovoz izdvajamo puteve: Srbljani-Bosanska Krupa, Turbe-Karanovac, Sarajevo-Foča, Crna Rijeka-Jajce, Bugojno-Kupres i Novi Travnik-Bugojno. Zbog aktuelnih radova izdvajamo magistralne puteve: Jablanica-Mostar (most Begića i Begovića), Čevljanovići-Nišići i Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most, kod Vodenog parka). Na mjestima izvođenja radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protiče uz kraća zadržavanja. Povodom katoličkog Božića večeras do ponoći zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine">
POGLEDAJ GALERIJU

Vremenski uslovi su povoljni, ali i pored toga molimo vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da obavezno drže odstojanje između vozila. Prije polaska na put informišite se o trenutnom stanju na putevima i graničnim prelazima, kako bi izbjegli dodatna zadržavanja u kolonama.

Zbog učestalih odrona kamenja na kolovoz izdvajamo puteve: Srbljani-Bosanska Krupa, Turbe-Karanovac, Sarajevo-Foča, Crna Rijeka-Jajce, Bugojno-Kupres i Novi Travnik-Bugojno.

Zbog aktuelnih radova izdvajamo magistralne puteve: Jablanica-Mostar (most Begića i Begovića), Čevljanovići-Nišići i Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most, kod Vodenog parka). Na mjestima izvođenja radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protiče uz kraća zadržavanja.

Povodom katoličkog Božića večeras do ponoći zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija