(FOTO) Nevjerovatno, ali BiH: U Tuzli iscrtali parking mjesta, pa postavili stubiće da im se ne može prići

Navikli smo da na društvenim mrežama vidimo fotografije bizarnih radova na cestama, pri čemu čovjek nije u stanju da razumije kako je uopšte došlo do njihove realizacije.

Fotografije koje ćete sada imati priliku da vidite ipak dolaze, ni više ni manje, iz naše domovine, tačnije iz Tuzle.

U tuzlanskom naselju Paša Bunar došlo je do postavljanja metalnih stubića koji blokiraju prilaz vozilima. Da bizarnost situacije bude veća, to je učinjeno samo par mjeseci nakon što su iscrtana parking mjesta za vozila stanara.

Ovaj dio ceste i sam prilaz zgradi u naselju Paša Bunar bio je obnovljen postavljanjem novog asfalta, s obzirom da je prethodno stanje znatno otežavalo stanarima da dođu do svojih domova.

Međutim, nakon dobro urađenog posla, stanari se čude zašto bi sada neko blokirao par parking mjesta, kada je u samom naselju ionako problematično pronaći jedno slobodno. Kako nezvanično saznajemo, osobi čiji se stan nalazi u prizemlju smetalo je što se auta parkiraju tik ispod njegovog balkona. Revoltiran, zatražio je akciju nadležnih, što mu je očigledno pošlo za rukom. Ostatak stanara višespratnice nije bio upoznat sa izvršenjem ovih radova, dok ih bizaran prizor nije dočekao po izlasku iz zgrade.

Stanari ovako ostaju prinuđeni da parkiraju automobile na samom prilazu, kao što se i vidi na fotografijama, uzrokujući tako dodatne probleme i sebi i komšijama.

Čitaoc koji nam je poslao fotografije se pita “da l’ je radnik imao mozga kada je radio ovo?”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79