(FOTO) Nije imao šanse: Kobno preticanje kamiona!

Tijelo preminulog muškarca je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na odjel patologije pulske Opće bolnice radi obavljanja obdukcije

U prometnoj nesreći u subotu oko 19:30 sati na županijskoj cesti 5077 Žminj-Barban poginuo je muškarac.

Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak Fiatom pulskih registracija, iz smjera Barbana prema Žminju, izvan naselja Matkići započeo pretjecati kamion VW, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 36-godišnjak.

Žminj: U prometoj nesreći poginula muška osoba

Pri pretjecanju je kotačem udario u rubnjak i izgubio nadzor nad automobilom. Sletio je s kolnika te udario u prometni znak, a potom u zemljano uzvišenje i stablo. Nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na odjel patologije pulske Opće bolnice radi obavljanja obdukcije.

Žminj: U prometoj nesreći poginula muška osoba

Za vrijeme obavljanja očevida županjska cesta 5077 bila je zatvorena za sav promet na relaciji Žminj-Cere od 22 do 00,30 sati prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79