(FOTO) Poginule dvije sestre: Podigli optužnicu protiv vozača zbog tragične nesreće

Mjesec i pol nakon stravične nesreće u kojoj su poginule dvije djevojčice kod Maslenice, zadarsko je odvjetništvo podiglo optužnicu protiv vozača koji je izazvao tragediju tako što je oduzeo prednost automobilu

Državno odvjetništvo u Zadru podiglo je u srijedu optužnicu protiv vozača (66) koji je skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj su poginule sestrice u dobi od 5 i 9 godina, a njihov otac i još jedna djevojčica teško ozlijeđeni, pušten je na slobodu.

Optužnicom ga terete da je 17. kolovoza oko 18.30 sati kod Zatona Obrovačkog, vozeći Fiat zagrebačkih registracija iz smjera Obrovca u smjeru Sv. Roka kod križanja državne ceste D-547 s državnom cestom D-54, ušao u križanje brzinom od 44 km/h bez zaustavljanja i oduzeo prednost prolaska vozaču (49) koji se Audijem vozio iz smjera Jasenica prema Zatonu Obrovačkom.

Došlo je do udara okrivljenikova vozila u lijevu bočnu stranu Audija te zanošenja tog automobila i prevrtanja na krov pri čemu su u prometnoj nesreći smrtno stradale dvije djevojčice koje su bile putnice u Audiju prenosi 24Sata.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79