(FOTO) Pogledajte kako izgleda BMW u kojem je poginula 17-godišnja Ivana

(FOTO) Pogledajte kako izgleda BMW u kojem je poginula 17-godišnja Ivana


Tokom nedeljnog jutra dogodila se teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu M16 na lokalitetu mjesta Modrič kod Čapljine.

Kako saznaje portal Crna-Hronika, do nesreće je došlo u jutarnjim satima 6:35 kada se iz još nepoznatih razloga vozilo marke BMW sletilo sa ceste i prevrnulo na krov.

U vozilu su bile 3 osobe, dva mladića i jedna 17-godišnja djevojka Ivana M. koja je nalažlost smrtno stradala.

Za volanom je bio Ante J. dok je suvozač bio Ivica R. u čijem vlasništvu se nalazi navedeno vozilo koji je zadobio teške tjelesne povrede. Vozač Ante zadobio je lakše tjelesne povrede piše Crna-Hronika.

Kako je rečeno iz Operativnog centra MUP-a HNK u nesreći je sudjelovalo jedno putničko motorno vozilo a uslijed slijetanja sa ceste smrtno je stradala putnica I.M.(2006) iz Metkovića.

Pogledajte kako izgleda BMW X5 nakon nesreće.

Ovu informaciju potvrdili su i iz MUP-a HNK.

26.11.2023.godine u 06,35 sati na putu M6 u mjestu Modrič , općina Čapljina dogodila se prometna nezgoda u kojoj je A.J.(2001) iz Dretelja upravljajući vozilom „BMW“ izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa ceste.

Tom prigodom smrtno je stradala putnik u vozilu I.M.(2006) iz Metkovića , teške tjelesne ozljede zadobio je I.R.(2003) iz Čapljine dok je vozač A.J. zadobio lakše tjelesne ozljede.

Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija