(FOTO) Pogledajte kako izgleda dvorište bolnice i fakulteta: “Prljave gaze, pelene, rukavice i šprice”

(FOTO) Pogledajte kako izgleda dvorište bolnice i fakulteta: “Prljave gaze, pelene, rukavice i šprice”


U krugu Sveučilišne kliničke bolnice već danima se nalazi medicinski otpad iz obližnjeg kontejnera kojeg je jaka bura otpuhala i raspršila po dvorištu Fakulteta zdravstvenih studija, odnosno iza zgrade Medicinskog fakulteta.

Pacijenti, studenti i posjetitelji mogu posvjedočiti velikom broju šprica, korištenih infuzija, prljavih gaza i pelena, iskorištenih rukavica i maski koji čekaju da ih se pokupi.

Kontejneri za zbrinjavanje ove vrste otpada koji se nalaze tik uz glavnu zgradu mostarske bolnice su otvorenog tipa pa se nije za čuditi što mnogi svjedoči ovim ogavnim prizorima.

Osim medicinskog otpada, SKB Mostar ima problema i s krutim otpadom koji se također nalazi u krugu bolnice. Na parkingu u blizini zgrade Onkologije zabilježili smo dijelove namještaja, veći broj cigli, zamijenjenih stakala i drugog građevinskog materijala koji je nakon radova nepropisno ‘istovaren’ na obližnjoj lokaciji piše Hercegovina.info

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija