(FOTO) Pogledajte rastrošan život Milana Tegeltije i supruge Tijane

Naime, Milan i njegova 33- godišnja supruga Tijana posvećeni su putovanjima i luksuznom životu, a svoje boravke na bjelosvjetskim destinacijama redovno objavljuju na mreži.

Ovih je dana u bh. javnosti odjeknula je vijest, koju je obnavio portal Žurnal, o za sada zvanično nepotvrđenoj umiješanosti predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije u koruptivne radnje.

Naime, prema pisanjima ovog medija, Tegeltija je navodno primao mito, a nakon velike bure u javnosti oglasio se i sam predsjednik VSTV-a demantirajući sve navedeno.

U međuvremenu, danas je u toku i izvanredna sjednica VSTV-a na kojoj će o ovome također biti riječi.

No, da Milan Tegeltija i njegova supruga Tijana žive rastrošno i iznad prosjeka većine bh. populacije svjedoče i detalji na Facebook i Instagram profilima ovog bračnog para… Ima se, očito, i može se…

tegeltija-3

Naime, Milan i njegova 33- godišnja supruga Tijana, kojoj je na društvenim mrežama nadimak Tiki Tile, posvećeni su putovanjima i luksuznom životu.

tegeltija-9

Svoje boravke po bjelosvjetskim destinacijama redovno i vrlo revnosno objavljuju na društvenim mrežama.

tegeltija-2

Iz priloženog je vidljivo da su proputovali od Londona do Tajlanda, a očito ovaj par uživa i u braku ispunjenom ljubavlju, budući da su na fotografijama koje postavljaju obično samo njih dvoje, a sve pršti od zagrljaja i poljubaca…

tegeltija-7Sve te komentare prate i prilično raznježeni statusi koje uglavnom postavlja Tijana, ne krijući svoju veliku ljubav prema mužu kojeg od milja naziva ‘husbandić’, a samu sebe ‘ženicom’.

tegeltija-4

Osim putovanja, tu su i skupocjeni automobili kojima se ovaj par također voli pohvaliti na mrežama.

tegeltija-5

Domjenci, zabave, klubovi, sve popraćeno šampanjcima i dobrim pićima, ko ne bi uživao u takvom životu?

tegeltija-1

Očigledno bračni par Tegeltija raspolaže pozamašnim materijalnim sredstvima, jer si u protivnom ne bi mogao priuštiti ovaj vid raskošnog života.

tegeltija-6

Ostaje da saznamo ima li istine u navodima koji jednog od čelnih ljudi bh. pravosuđa optužuju za primanje mita ili za život ipak zarađuje pošteno… prenosi Depo.

tegeltija-8

 

Advokat tvrdi: ‘Nisam htio podmititi Tegeltiju, koverta s novcem je samo poklon!’

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments