(FOTO) Pogledajte šta je policija pronašla ispod kamionske kabine

Zajedničkom akcijom carine i policije prošle nedjelje je na graničnom prelazu Kelebija zaplijenjena ilegalna pošiljka od preko 240.000 tableta „Tamol-XX“, čija tržišna vrijednost može dostići sumu od gotovo 700.000 eura.

 

Prekršaj je otkriven prilikom detaljne kontrole kamiona beogradskih registarskih oznaka koji je ka Švedskoj prevozio proizvode od gvožđa i telekomunikacione kablove.

 

Nakon pregleda na skeneru u tovarnom dijelu nisu uočene nikakve nepravilnosti, međutim, detaljnim pregledom je u prostoru između kabine i motora pronađeno nekoliko ogromnih paketa oblijepljenih selotejpom.

 

Kada su carinici presjekli selotejp kojim su bili obmotani paketi utvrđeno je da se u njima nalaze hiljade blistera nelegalnih lijekova u rinfuzu.

 

Riječ je o 241.400 tableta lijeka „Tamol-XX“ koji se koristi za ublažavanje bolova, a pripada grupi medikamenata koji imaju opojno dejstvo zbog čega se često zloupotrebljava.

 

Kako je vozač odgovoran za tovar koji prevozi, kao i za sve ostalo što se nađe u vozilu,  26-godišnjeg Beograđanina koji je upravljao kamionom su zajedno sa ilegalnim tovarom i vozilom preuzeli policija i tužilaštvo u dalju nadležnost.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments