(FOTO) Smršao 15kg kako bi majci spasio život

(FOTO) Smršao 15kg kako bi majci spasio život


Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam pozitivnu priču iz Sarajeva.

U nastavku vam donosimo jednu lijepu i inspirativnu priču. Priču o bezuslovnoj ljubavi majke i sina. Priču o borbi za život i zdravlje.

Kada su gospođi Fadili, ljekari u BiH saopštili da je ciroza jetre uznapredovala i da je jedini spas transplantacija jetre, njen cijeli svijet je u trenutku stao.

Trebalo je pronaći odgovarajućeg donora za relativno kratko vrijeme, a niko iz uže porodice nije bio podoban donor. Njena jedina śansa bio je njen sin Nermin. Imao je odgovorajuću krvnu grupu ali zbog pretilosti i steatoze/masne jetre u tom trenutku nije mogao donirati svoj dio jetre.

Ipak kod Nermina je proradio inat a ljubav prema majci dala mu je dodatni motiv da samo za 2 mjeseca izgubi skoro pa nevjetovatnih 15 kg! Nermin je bio spreman pokazati kako se uzvrati majci ljubav na najbolji način i ovaj put on njoj pokloni život!

Nerminu i njegovoj majci želimo puno zdravlja i sreće u nastavku života i da uvijek ostanu ponosni na čistocu ljubavi koju šire svojim prisutvom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija