U Živinicama prijavljeno silovanje maloljetnice, osumnjičeni priveden!

U Živinicama prijavljeno silovanje maloljetnice, osumnjičeni priveden!


“Odsjek za seksualne delikte, maloljetničku delikvenciju i nasilje u porodici je poduzeo potrebne mjere i radnje u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona. Jučer je osumnjičeni muškarac iz Živinica inicijala A.A. rođen 1988. godine predat kantonalnom tužiocu na dalje postupanje”, kazala  je glasnogovornica Uprave policije Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić

Zbog osjetljivosti predmeta i poštivanja privatnosti iz Uprave policije TK nisu otkrili više detalja. O ovom događaju je obavješten i Centar za socijalni rad koji će poduzeti aktivnosti u skladu sa svojim nadležnostima.

Prema nezvaničnim informacijama, do kojih je došao portal Klix, maloljetnica je podvrgnuta medicinskim pregledima koji su neophodni za dokazivanje počinjenja krivičnog djela.

Podjećamo, ove sedmice, javnost je šokirala vijest i o muškarcu iz Sarajeva koji je zbog vršenja bludnih radnji nad maloljenicima trenutno u pritvoru, te apelujemo na građane da ukoliko imaju informacije kojima bi mogli spriječiti ili zaustaviti tragične i gnusne slučajeve poput ovih , kojima sve više svjedočimo u posljednje vrijeme, da prijave nadlažnim ustanovama, tačnije matičnim policijskim stanicama.

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija