(FOTO) Svjedok nesreće: “Kad sam vidio motoristu na cesti odmah sam mu pritrčao u pomoć, nisam razmišljao, samo sam htio da sve prođe dobro…”

Prema izjavama očevidca nesreće, sudar između osobnog automobila i motocikla dogodio se u trenutku kad je motociklist naletio na osobni automobil koji se pokušao okrenuti na cesti. Prema riječima svjedoka F.J., motorist je vozio iz smjera Jazina prema Gradu kad se na cesti okretao osobni automobil u koji je udario. Motorist je prema riječima drugih očevidaca vozio neprilagođenom brzinom.

Naš je svjednok prvi ozlijeđenom mladiću odmah pritrčao u pomoć.

– Polegao sam ga na bok kako se ne bi ugušio u krvi. Imao je ozljede na licu. Pokušao sam mu zaustaviti krvarenje, tješeći ga da će sve biti u redu. Ljudi koji su bili na obližnjoj autobusnoj stanici pozvali su hitnu i ona je došla za nekih 10-tak minuta. Dok su ga unosili u kola bio je pri svijesti. Nadam se da neće biti ozbiljnih posljedica… – kazao nam je.

Mladi vozač motocikla zadobio je ozljede u prometnoj nesreći koja se oko 11 sati dogodila na Obali kralja Tomislava na Poluotoku.

Iz zadarske policije su nam potvrdili da su u 11:16 sati dobili dojavu o prometnoj nesreću u kojoj su sudjelovali motocikl i osobni automobil te da je očevid o okolnostima nesreće u tijeku.

Prema neslužbenim informacijama, osobni automobil je oborio motorista koji je imao kacigu. Nakon sudara ostao je ležati na cesti, bio je raskrvavljen, ali je kod dolaska hitne pomoći bio pri svijesti prenosi Zadarski.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79