Foto: Zepce.ba
(FOTO) Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-17 kod Žepča

(FOTO) Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-17 kod Žepča


Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se u Bosni i Hercegovini. U nesreći su učestvovala četiri motorna vozila.

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Donje Ravne (M-17 Golubinja- Žepče) saobraćaj je potpuno obustavljen.

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Na teren su odmah izašli pripadnici MUP-a ZDK. Još uvijek nemamo informaciju o povrijeđenim osobama.

Portparol MUP-a ZDK Samir Valentić potvrdio je za portal Crna-Hronika da se radi o teškoj saobraćajnoj nesreći zbog koje je saobraćaj blokiran. U nesreći su učestvovala čak četiri motorna vozila, dva teretna i dva putnička.

Na lice mjesta su odmah izašli pripadnici MUP-a ZDK, pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade kao i pripadnici Hitne pomoći. Više osoba je povrijeđeno, a pripadnici Hitne pomoći povrijeđene osobe hitno prebacuju za Žepče i Zenicu.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Ostale informacije iz saobraćaja u BIH:

Kolovoz je suh i mjestimično vlažan, vozače upozoravamo na učestale odrone. Izdvajamo puteve: Bihać-Srbljani-Bosanska Krupa, Turbe-Karanovac, Sarajevo-Foča, Crna Rijeka-Jajce-Donji Vakuf, Bugojno-Kupres, Višegrad-Rogatica i Gacko-Tjentište, kao i prevoje Rostovo (Novi Travnik-Bugojno) i Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje).

Savjetujemo oprezniju vožnju i napominjemo vozače da na put ne kreću bez zimske opreme, čije posjedovanje je i zakonski obavezno.

Na dionici Ključ-Sanski Most zbog radova na mostu na ulazu u Sanski Most, kod Vodenog parka, saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu.

U toku su i radovi na magistralnim putevima Grude-Vitina i Čevljanovići-Nišići, a na mjestima izvođenja radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protiče uz kraća zadržavanja

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija