(FOTO) Vlasnik zapaljenog Audija sumnja na komšije: “Prvo su nam digli ogradu četiri metra visoku, pa sad ovo”

 

Rano jutros na području Ilidže, u naselju Sokolović Kolonija, izgorio je automobil Audi A6, potvrđeno je za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo.

(FOTO) Izgorio Audi vlasnika “Burger Housea” u Sarajevu

Do požara na automobilu je došlo u ulici Ahmeda Ljubunčića oko 05:27 sati, ispred ugostiteljskog objekta Burger House. Vatrogasci su požar ugasili pola sata kasnije.

Vlasnik objekta čije vozilo je izgorjelo kaže kako sumnja da mu je automobile namjerno zapaljen i da sumnja na komšije s kojima već određeno vrijeme ima probleme.

Hasanović je kazao je za portal “Avaza” da već duže vrijeme ima problema s vlasnikom obližnjeg ugostiteljskog objekta te da sumnja da mu je Audi namjerno zapaljen.

– Moja radnja je tačno do njihove. Digli su nam ogradu četiri metra visoku da se ne vidi moja radnja, da mi nikako ne radimo, samo da oni rade- kazao nam je Hasanović.

Pripadnici MUP-a KS će nakon obavljenog uviđaja i istražnih radnji imati više informacija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79