(FOTO) Željeznička stanica ostala bez krova

(FOTO) Željeznička stanica ostala bez krova


Uz oštećeni krov, porušena su i stabla, stakleni paneli te su oštećeni i pojedini poslovni prostori u sklopu smještenog objekta na adresi Trg Ivana Krndelja.

Porušene krovne ploče i veći dio dijelova krovne konstrukcije slika su kolodvora u Mostaru, jutro nakon olujne bure koja je tijekom noći pogodila područje Hercegovine. Naime, vjetar je ploče sa Željezničkog kolodvora ‘otuphao’ na plato Autobusnog kolodvora. Uz oštećeni krov, porušena su i stabla, stakleni paneli te su oštećeni i pojedini poslovni prostori u sklopu kolodvora smještenog na adresi Trg Ivana Krndelja.

U izvještaju Civilne zaštite HNŽ stoji kako su intervenicje zabilježene u Ulici hrvatske mladeži, Ulici Mile Budaka, Balinovcu, Bijelom Brijegu, Panjevini, u Fejićevoj ulici, Zaliku, Žitomisliću te u Ulici kneza Višeslava. Također, zabilježene su intervencije skidanja odvaljenog lima sa sa nadstrešnice u Starom gradu.

Danas je razina upozorenja meteoalarmma zeleno – na zahtjeva se posebno upozorenje. Nešto više oblačnosti prije podne u centralnim i zapadnim područjima. U većem dijelu zemlje pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama centralne i istočne Bosne, može biti magle i niskih oblaka. Vjetar umjeren, na momente i pojačan, sjevernog smjera. Poslijepodne, vjetar u slabljenju. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na planinama do -12, na jugu od -1 do 5, a najviša dnevna od 0 do 5, na jugu od 4 do 9 stupnjeva. , prenosi Bljesak

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

POGLEDAJ GALERIJU


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija