(FOTO+VIDEO) Otvorila se rupa, propao auto: ‘Čuo se lom, kao rušenje zida’

Na parkiralištu, na zagrebačkom Stenjevcu, u ulici Side Košutić, na broju 28, otvorila se rupa. Navodno je došlo do puknuća cijevi uslijed čega se otvorila rupa.

Odjednom je nešto grunulo. Samo smo čuli lomljavu kao kada se zid sruši. Potrčali smo na balkon i vidjeli rupu. Auto je bio nad njom, nisam vidio je li baš propao – kaže stanar u Ulici Side Košutić u Zagrebu.

U petak navečer na parkiralištu kod njihove zgrade se otvorila rupa promjera oko 1 i pol metra, a u nju je propao i auto.

Rupa je u subotu ujutro zatrpana i uklonjeni su znaci upozorenja. Kako doznajemo iz policije, navodno je došlo do puknuća cijevi uslijed čega je došlo do otvaranja rupe.

– Preplašili smo se, baš se jako čulo. Nisam to još nikad vidio. Tu svi parkiramo. Mogao je i moj auto upasti u rupu – dodaje stanar te kaže kako ne zna zašto se stvorila rupa.

Iako je rupa zatrpana, stanari se ne parkiraju niti blizu nje. Oko rupe su sa svake strane slobodna bar dva parkirna mjesta.

– Od sad se parkiram u susjednoj ulici – kratko je dodao mladić koji živi na istoj adresi.

Janja Kolobarić našla se sinoć na licu mjesta kad su izvlačili auto iz rupe. To se dogodilo na parkiralištu ispred njezine zgrade

– Došli su iz zagrebačkih cesta i stigla je policija. Sva sreća da se ja nisam parkirala tamo, a mislila sam, samo nije bilo parkirnih mjesta. Dobro je da nije bilo. Moj dečko je bio dva mjesta dalje od toga parkiran. Nadam se da će to sanirati jer bi se lako moglo proširiti – kazala je zabrinuta stanarka.

Jutros su rupu već djelomično sanirali.

Na parkiralištu, na zagrebačkom Stenjevcu, u ulici Side Košutić, na broju 28, otvorila se rupa. Navodno je došlo do puknuća cijevi uslijed čega se otvorila rupa

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Samstag, 5. Januar 2019

 

24Sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79