Fuad Kasumović: Haram vam bilo ako ne glasate za SDA

Fuad Kasumović: Haram vam bilo ako ne glasate za SDA


Predsjednik Bosanskohercegovačke inicijative Kasumović Fuad, skraćeno BHI KF jučer je držao govor pred mještanima Zenice, gdje je u zanosnom govori “haramio” svima koji na izborima ne budu glasali za Stranku demokratske akcije.

“Svi oni koji mislite da je ovo dobro kuda idemo, haram vam bilo i na ovom i na onom svijetu ako i dalje za SDA ne glasate. Nemojte poslije kukati na državu ni na bilo šta. Vi to birate, ne bira niko drugi ni niko treći”, riječi su Fuada Kasumovića.

Nakon što su okupljeni shvatili šta je rekao gradonačelnik Zenice, nakratko je nastao tajac, ali su ubrzo počeli pljeskati.

Pogledajte video.

Podsjetimo, prije dvije noći kandidati SDA su napadnuti u Zenici, a prema nekim informacijama, čak im je i kombi razbijen čekićem, Fuad Kasumović je tada rekao da je “Prepelica (Emina Tufekčić) bježala po livadama jer ih ljudi više ne žele, a iz SDA Zenica su rekli da je sve to izrežirala kuhinja Fuada Kasumovića.

Napad na predizbornom skupu SDA, čekićem im polupali kombi, ima i povrijeđenih

SDA Zenica nakon napada: Niko nije napao kandidate SDA, sve je to kuhinja Fuada Kasumovića



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija