Gazda izbacio gosta iz kafića jer mu “tjera SDP-ovce iz lokala”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se ogorčena čitateljica Merima Šabić iz Konjica koja je doživjela neugodnost u kafiću u kojem je bila stalan gost.

Njenu neugodno situaciju prenosimo u cjelosti:

Caffe Bar Konjic.

“Oprosti Anjo ali moram…
Prija par večeri sam s koleginicom sjedjela u caffe Bar, tvom objektu, gdje kafu ispijam godinama dok su jako kulturni ljudi držali isti objekat.
Bio je skoro fajrunat, 22:50 minuta. Na terasi objekta sam sjedila ja i kolegica a suprotno nekih 20 metara 5 muških starijih osoba koji su bili jako glasni i pričali o Hitleru i 1945-oj godini. Zamolila sam ih ,da to malo tiše pricaju nisu sami na terasi. Jedan od njih je skočio sa stolice povikavši, j***m ti mater idi kući svaku večer si ovdje. Kada je poletio na mene ustao je kolega mu i spriječio ga. Nisam se ni najmanje bojala jer uz sebe imam uvijek odbrambeno sredstvo. Do nekih 5 minuta konobar je pogasio svjetla i otišli smo.

Jutros dolazim u bar. Konobar mi prilazi i kaže, rekao ti je Anjo da ovdje više ne dolaziš jer si mu otjerala SDPO-ovce.
Sada ti ja poručujem da ti tvoji isti radnici kako kažu zlo im je kad ih vide.

Prema tome moj ti je dobronamjeran savjet dok ti inspekcija nije došla.
1. Očisti ” halu ”
2. Dezinfikuj stolove.
3. Pometi već jednom terasu i paučinu skini oko vanjskih sijalica pa i svukuda po objektu.
Da dalje ne nabrajam.

Mene ne zanima SDP ni ovaj ni onaj kada je psovanje u pitanju.

Moja poruka tebi!!! Bolje da si mi ti rekao da odem jer inače nebi otišla u drugi objekat da izbjegnem kakvu bolešćurinu.

Neka ti ogledalo bude WC u slastičarnoj CUP.
Ili da ne bude reklamiram kafice.
Proćiće i ova izborna kampanja..

Zar je politika važnija od stalnih gostiju?

 

Nakon Huleta u SDA se učlanio i strongman koji je do jučer govorio “musliman sam, ali mrzim SDA”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79