Glumicu iznenadio prizor na ulici u Zagrebu: „50 metara od vrtića. Jesam li ja luda“?

Zbog radova na jednoj zgradi nije bilo moguće kretanje po dijelu pločnika koji se nalazi u blizini vrtića, a Lana je to snimila i objavila na Instagramu.

Glumica Lana Gojak Bajt (39) s pratiteljima često dijeli situacije iz svog privatnog života pa se tako ovaj put požalila na prizor iz Zagreba. Zbog radova na jednoj zgradi nije bilo moguće kretanje po dijelu pločnika koji se nalazi u blizini vrtića, a Lana je to snimila i objavila na Instagramu.

  • Jutros 50 metara od vrtića. Jesam li ja luda ili bi bilo logično da se čunjevima ogradi put za pješake ili mame i tate s kolicima?” pitala je pratitelje glumica uz sliku na kojoj se vidi dizalica koja je parkirana na nogostupu.

Gojak je nedavno otkrila da je jedno jutro provela u bolnici. Naime, sa svojom jednogodišnjom kćeri Pinom bila je u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’, a uz selfie koji je fotografirala u, kako se čini, čekaonici, prozvala je ministra zdravstva Vilija Beroša (57).  Uz to je dodala kako im nema preporučenog lijeka već dvije sedmice.

 

  • Kad jutro provedeš s bebom na Zaraznoj, a onda u Zagrebu nema preporučenog lijeka već dvije sedmice!? Zamjenskog lijeka nema. Halo!?? Vili! Vlada Republike Hrvatske wtf? – napisala je glumica na fotografiju koju je objavila na Instagram Storyju.

Zatim je podijelila fotografiju kolača koje joj je poslala mama, a koji su je dobro utješili u stresnoj situaciji.  – Srećom pa mama nije cicija – dodala je Lana.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79