Granični prelaz u Crnoj Gori je put smrti: Autobus se kreće kroz provaliju, putnici svaki put zabrinuti

“Granični prelaz između života i smrti”, riječi su kojima korisnici društvenih mreža opisuju put koji vodi ka graničnom prelazu u Crnoj Gori.

Naime, kako se vidi na snimku objavljenom na stranici “Podgorički vremeplov” autobus prolazi veoma uskim i nedovršenim putem, a u jednom dijelu se kreće uz samu ivicu provalije. U pitanju je jedan dio dionice koja vodi od Rožaja do Drenovca, odnosno do graničnog prelaza između Crne Gore i Srbije, Špiljani.

Kako se navodi u komentarima, dio puta je u katastrofalnom stanju, a oni koji ga svakodnevno prelaze kažu da je ovo njihova horor rutina.

“Ovo nema ni u Somaliji”, “Kao u Indiji”, “U Nepalu je sigurnije”, “Nešto ovako trenutno ni u Africi nema”, “Horor koji traje godinama”, samo su neki od komentara ispod ove objave na “Podgoričkom vremeplovu”.

Korisnici navode da je stanje na ovom putu ovakvo već najmanje dvije godine, a oni koji su ovim putem primorani da se kreću, često se brinu za vlastitu sigurnost.

“Stigoše li živi i zdravi svojim kućama”, navodi se.

Ono što takođe navode korisnici jeste da vozači ne poštuju semafore, odnosno saobraćajnu signalizaciju, a nekoliko njih je ovaj put nazvalo “putem smrti”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79