GSS pronašao Almasa Žigu. Živ je i zdrav

GSS pronašao Almasa Žigu. Živ je i zdrav


Iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo saopćeno je da je uspješno okončana potraga za Almasom Žigom.

“Nakon što je porodica prijavila na Operativni centar civilne zaštite da je nestao naš sugrađanain Almas Žiga. Brzom reakcijom, pokrenuli smo potragu sa pripadnicima Službe traganja i spašavanja Općine Novi Grad Sarajevo i provjerom informacija na terenu pronašli smo nestalu osobu te istu predali na daljnje pretrage JU Zavod za Hitnu medicinsku pomoć kantona Sarajevo”, naveli su iz GSS-a.

Dodaju da su o svemu obavjestili PU Novi Grad Sarajevo kao i Operativni centar Civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo.

“Ovom prilikom se zahvaljujemo savjesnim građanima Općine Novi Grad Sarajevo kao i komšijama i porodici te svim Službama koje su bile uključene u ovaj slučaj. Nestali se udaljio sinoć iz porodičnog stana na Saraj Polju u 20 sati a pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo su ga pronašli danas u 13:30 sati. Vaš GSS Novi Grad Sarajevo 24/7/365 dana u godini”, naveli su iz GSS-a.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija