Hadžibajrić (NES): Nema para i pozicije za koju se može prodati država

Hadžibajrić (NES): Nema para i pozicije za koju se može prodati država


Ne vjerujem da će gospodin Schmidt se upustiti u dalje nametanje odluka, za Hayat je rekao Ibrahim Hadžibajrić, zamjenik predsjednika Narodnog Evropskog Saveza BiH (NES BiH).

On je ovo rekao, jer smo ga pitali da prokomentira “išarete”, koje je sinoć nakon sastanka Osmorke rekao Fuad Kasumović, predsjednik predsjednik Bosanskohercegovačke inicijative jer prema njegovim riječima visoki predstavnik sprema nova nametanja kako bi se olakšalo formiranje Federalne vlasti.

“Ne vjerujem da će se gospodin Christian Schmidt upustiti u dalje donošenje odluka u smislu izmjena Izbornog zakona, čisto sumnjam. Možda gospodin Kasumović ima neke druge informacije u odnosu na mene i mislim da bi to bilo previše – istakao je Hadžibajrić.

Prije nego je u javnost izašla informacija da NES i SBiH ne idu u formiranje vlasti, Hadžibajrić je rekao koja je to crvena linija ispod koje ne idu.

“Ima donja crvena linija ispod koje se ne može ići, jer jednostavno nema tih para i ja to ponavljam, za koje se država može prodati. Nema te funkcije za koju se može država prodati, ne postoji bar kod mene – vrlo otvoreno je poručio Hadžibajrić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija