Hakovan profil Fahrudina Radončića na društvenim mrežama!

Hakovan profil Fahrudina Radončića na društvenim mrežama!


Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić reagirao je večeras nakon pojedinih objava na stranici Dine Konakovića, koji tvrdi da mu se obratio lično Radončić.

– Dok u Zagrebu vršim posljednje pripreme za sutrašnji i veoma važan sastanak s ministrom unutrašnjih poslova Hrvatske, gospodinom Davorom Božinovićem, moji saradnici me upozoravaju da neko u moje ime obmanjuje građane i u moje ime tobože komentira gospodina Elmedina Konakovića. Nezavisno od naših političkih razlika, želim obavijestiti javnost da zaista ne osjećam ni najmanju potrebu za javnu komunikaciju ili polemiku u prvom licu s gospodinom Konakovićem. Očigledno, nekome je hakeru bilo dosadno i pokušat ćemo naći o kome se radi. Ili, možda, Konakoviću imponuje da ga jedan Radončić javno primjećuje, pa u očaju zbog vaskrsnuća Bašićeve rahmetli nane, traži mrvicu nezasluženog publiciteta – napisao je Radončić na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B8EybfHhdTJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija