Hana uporedila nesreću Edite i Selme i Azre: Isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene Mercedese

Hana uporedila nesreću Edite i Selme i Azre: Isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene Mercedese


U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć oko 23:30 sati u sarajevskom naselju Marijin Dvor, poginula je mlada doktorica Azra Spahić.

Još dvije djevojke su teško povrijeđene, jedna je otpuštena na kućno liječenje, a drugoj se još ljekari nadljudskim naporima bore za život.

Azra Spahić (25) je djevojka koja je sinoć stradala u stravičnoj nesreći

Njih je sinoć Mercedesom pokupio 27-godišnji pijani Armin Berberović. Nije imao ni vozačku dozvolu.

Istraga će otkriti koliko je jurcao vozač.

Mnoge je pogodila ova tragedija, pored porodice, prijatelja, poznanika i kolega doktora, i bh. influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković se oglasila povodom nesreće.

Ona je uporedila nesreću koja se dogodila 2016. godine u kojoj su poginule Edita Malkoč i Selma Agić. Hana kaže da se od tad do danas ništa nije promijenilo.

“Isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene mercedese koje nisu zaradili niti zaslužili”, kaže Hadžiavagić.

Njen status prenosimo u cjelosti.

“U Sarajevu se ponavlja 2016. kada su živote izgubile Edita i Selma, vozač prošao kroz crveno i usmrtio ih na pješačkom prijelazu. Sanjin Sefić suđen je na 17,5 godina zatvora.

2023. ništa se nije promijenilo!

Ubijena je Azra Spahić, mlada doktorica, a njezina kolegica dr. Suljić u teškom je stanju te ima prijelom vratne kičme…što znači da će ostati invalid (ispravite me ako griješim). Ništa se nije promijenilo osim što Armin Berberović NIJE imao POLOŽEN vozački i što je imao i ALKOHOL u krvi…isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene mercedese koje nisu zaradili niti zaslužili. A što radi država? Što policija?

NE kontrolira dionicu koja je svaku večer mjesto utrke onih koji u gaćama imaju smoki pa to nadomjeste kada stisnu papučicu gasa…NE, DRŽAVA NE RADI NIŠTA DA ZAŠTITI NAROD od takvih. Prije nekoliko dana u sred bijelog dana projurio je bijesni auto pored Vječne vatre i umalo me pokupio na pločniku. Ne na cesti nego na pločniku!

U Srbiji narod danima protestuje! U Srbiji narod želi promjenu! U BiH su ratnici za tastaturama. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio. Točka!”, napisala je Hadžiavdagić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija