FOTO: GLAS INFO/YOUTUBE/SCREENSHOT
Haotično u komšiluku: Ekstremisti protestuju ispred Predsjedništva u Srbiji i Vučiću prijete smrću

Haotično u komšiluku: Ekstremisti protestuju ispred Predsjedništva u Srbiji i Vučiću prijete smrću


Nekoliko stotina proruski ekstremističkih i klerofašističkih organizacija u Srbiji okupilo se večeras pred Predsjedništvom u Beogradu.

Sa protesta su upućene prijetnje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Dejan Zlatanović iz Srbin infa naveo je da je “ izdajnička vlast“ blokirala ljude iz Srbije na putu ka Beograd, ali su se javili da stižu.

  • Kad smo na Trgu Republike obilježavali dan početka NATO agresije, poručio sam svima onima koji hoće da izdaju, to je sada aktuelno i danas, pa ko se prepozna, prepozna – ko potpiše, njega ubiše! – rekao je Zlatanović.

Oko zgrade Predsjedništva primjetan je veliki broj policajaca u civilu, ali nema uniformisanih pripadnika policije. Kod spomenika ruskom caru Nikolaju postavljena je improvizovana bina sa ozvučenjem, a masa skandira “Rusija, Srbija!”

Na skupu prisustvuje i član Predsedništva pokreta Otadžbina Marko Jakšić, nekadašnji vođa pokreta Obraz Mladen Obradović i jedan od organizator protesta i bivši član Srpske radikalne stranke Dejan Mirović.

Na protestu je i Damjan Knežević iz Narodnih patrola, na skupu se viore srpske i ruske zastave, ali i zastave Narodne stranke.

  • Duša me boli što sam ovdje jer mi je upravo policija upala u stan gdje mi je žena sa bebom. Ja nemam više kud, Vučiću očekuj me – kazao je Knežević, prenosi Blic.
  • Niko ko je u SNS više ne može da se zove Srbinom. Gdje si Vučiću, jesi pobjegao u Kragujevac? Kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda, molimo državno rukovodstvo da blokiraju ulazak Kosova bar na mjesec dana da sklonimo ovog izdajnika. Ako ga ne sklonimo večeras – nastavio je Knežević.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija