Hapšenje zbog pljačke kladionice

Pripadnici zvorničke Policijske uprave uhapsili su A.H. iz Zvornika zbog sumnje da je, prijeteći nožem, od radnice sportske kladionice ukrao određenu količinu novca, saopšteno je iz ove uprave.

Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je 5. januara da je u sportskoj kladionici u Zvorniku nepoznata maskirana osoba, uz prijetnju nožem, od radnice ukrala novac.

Postupajući po ovoj prijavi i preduzimajući operativne i istražne radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i pronalasku osumnjičenog, policijski službenici su identifikovali i uhapšili A.H. za kojeg se sumnja da je počinila krivično djelo razbojništvo.

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, nakon čega će policijski službenici, pod nadzorom postupajućeg tužioca, preduzeti dalje mjere s ciljem dokumentovanja krivičnog djela, prenose Nezavisne.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79