Haris Džinović spreman za novu životnu partnerku: Opisao i kakvu želi

Haris Džinović spreman za novu životnu partnerku: Opisao i kakvu želi


Detalji razvoda Harisa Džinovića i Meline postali su predmet interesovanja javnosti, a pjevač je nedavno otkrio da je spreman za novu životnu partnerku. S obzirom da je sada razveden, ništa ga ne sprečava u potrazi za novom ljubavlju.

Muzičar je prvo priznao da je sada slobodan i emotivno dostupan muškarac te je opisao kakva bi žena trebalo da bude.

“Sada sam slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a privlače me lijepe i pametne žene, iako ih nema previše! Bitno je da bude normalna, da ima savjest, toleranciju i da je radna. Ljubav može biti i u dodiru ruke, i u intimnosti kreveta… Žene moraju imati stav! Svi ljudi bi trebali imati stav”, izjavio je Haris, ističući svoje standarde.

Govoreći o svom trenutnom emotivnom stanju, Džinović je istakao da se osjeća dobro uprkos izazovima kroz koje je prošao.

“Evo, vedar sam, nasmijan, odlično se osjećam. Ovaj period me je poremetio u poslovnom smislu… Ali, srećom, sve se brzo završilo. Ipak, nije lako prebroditi ovakve situacije. Rasturanje porodice je težak proces. Tokom protekle godine, možda i više, postao sam novi čovjek. Kao što kažu, ono što te ne ubije, to te ojača!”, zaključio je pjevač u razgovoru za “Prvu”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija