Foto: Klix
Hašim Mujanović će se boriti opet za gradonačelnika Zavidovića

Hašim Mujanović će se boriti opet za gradonačelnika Zavidovića


Posljednjih par mjeseci u medijima je aktuelno ime Hašim Mujanović. Poznat je po tome što je svom bratu izdao općinski parking za 83,33 KM mjesečno. Parking se nalazi u centru grada te mu je zbog ove odluke FUP pokucao na vrata.

Hašim Mujanović je član političke partije “Snaga Naroda” čiji je osnivač Ramo Isak odnosno ministar FUP-a čiji službenici provjeravaju malverzacije u poslovanju ovog načelnika. Ako zbtojimo 2+2 dobit ćemo 4.

Međutim Mujanović se odlučio opet kandidovati za ovu poziciju. Borit će se protiv SDA i ostalih stranaka na ovom području – piše Crna-Hronika.

Saopštenjem za javnost u kandidaturi za gradonačelnika oglasio se Hašim Mujanović, aktuelni gradonačelnik Zavidovića, a isto prenosimo u cjelosti.

Poštovani sugrađani,

Obavještavam vas da je Centralna izborna komisija ovjerila moju kandidaturu za gradonačelnika Zavidovića te sam i zvanično u utrci za ovu poziciju.

Nakon što je bratu izdao parking za 83,33 KM, gradonačelniku Zavidovića FUP pokucao na vrata

Odluku o kandidaturi za treći mandat donio sam u zadnji čas a nakon dugo razmišljanja i u konsultaciji sa svojom porodicom i najbližim saradnicima.

Također, obavještavam javnost da do početka zvanične predizborne kampanje moj fb profil neće biti aktivan. Iako sam ovdje objavljivao samo informacije o aktivnostima Gradske uprave ne želim da građani steknu utisak da redovne aktivnosti koristim u predizborne svrhe niti želim da dam povoda i prostora za manipulacije protukandidatima i lažnim profilima koji na svaki mogući način pokušavaju osporiti moju kandidaturu.

Sve informacije o radu Gradske uprave bit će objavljivane isključivo na zvaničnoj web stranici Grada Zavidovići.
U svakom slučaju iako neću biti aktivan ovdje sigurno neću zlonamjernicima dozvoliti da narušavaju moj ugled i dostojanstvo i da na osnovu mog imena vode vlastitu predizbornu kampanju.

Moju kandidaturu podržala je stranka Snaga naroda. Za ovu političku opciju sam se odlučio iz razloga što imam potpunu samostalnost u donošenju odluka, ne moram i neću raditi po direktivama Predsjednika stranke a samo ću građanima, kao i do sada, odgovarati za svoje postupke – izjavio je Hašim Mujanović aktuelni načelnik Zavidovića.

Gradonačelnik Zavidovića svom bratu izdao općinski parking za 83,33 KM mjesečno

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija