Hitna prošla kroz crveno: Udarila u auto s pijanim vozačem i djetetom u Hrvatskoj

Hitna prošla kroz crveno: Udarila u auto s pijanim vozačem i djetetom u Hrvatskoj


U Karlovcu, na raskrižju ulica Prilaz Vjenceslava Holjevca i Tadije Smičiklasa, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo hitne pomoći.

Vozilom hitne medicinske pomoći s uključenim svjetlosnim i zvučnim znacima upravljao je 28-godišnjak koji je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla na semaforu te prilikom skretanja u lijevo udario u  automobil zagrebačkih registarskih oznaka.

Tim automobilom upravljao je 41-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.22 promila.

U nesreći teško jepovrijeđena 79-godišnja žena iz vozila hitne, dok su 41-godišnji vozač i maloljetni putnik iz automobila lakše povrijeđeni, saopćila je PU karlovačka.

“Protiv 28-godišnjeg vozača hitne nadležnom državnom odvjetništvu slijedi podnošenje kaznene prijave, a 41-godišnji vozač osobnog automobila isključen je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola te će biti sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama”, objavila je policija, prenosi Index.hr.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija